Parketvloer schuren en renoveren

Schuren en renoveren

Wiggers Parket heeft jarenlange ervaring in het schuren en renoveren van diverse parketvloeren. Daarmee is Wiggers Parket dé specialist van Twente in onderhoud en renovatie van parketvloeren.

  • Meer dan 45 jaar kwaliteit en vakmanschap
  • Hoge kwaliteit voor lage prijzen
  • Advies van onze specialisten
  • Dé parketvloer specialist van Twente

Bel 074 266 1358   Neem contact op

Laat uw parketvloer schuren door Wiggers Parket

Parketvloer schuren? De specialisten van Wiggers Parket, dé parketvloeren specialist van Twente, staan voor u klaar. Wilt u:

  • Uw vloer weer een frisse uitstraling geven, als nieuw?
  • Uw parketvloer laten schuren en oliën om deze te beschermen tegen slijtage en vlekken?
  • Oneffenheden uit de vloer laten verwijderen?

Ervaren parketteurs schuren uw parket professioneel met kwalitatief hoogwaardige producten. Zo verkeert uw houten vloer weer in topconditie en ziet deze er als nieuw uit.

parketvloer schuren Twente

Kosten schuren parketvloer

Parketvloer schuren kost slechts € 13,50 per m². Met ruime ervaring garanderen we de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Houten vloerrenovatie

Het schuren van uw parketvloer en het aanbieden van verschillende oppervlaktebehandelingen helpen de vloer van uw woning te renoveren. Kies uit een lakbehandeling, oliebehandeling of hardwax oliebehandeling. Deze onderhoudsarme behandelingen verlengen de levensduur van uw vloer en geven deze een frisse uitstraling. Voor het onderhoud worden alleen producten van de hoogste kwaliteit gebruikt.

houten vloerrenovatie

Een nieuwe vloer

Gaat u liever voor een volledig nieuwe vloer? Dan voorziet Wiggers Parket uw woning in graag van een prachtige parketvloer , zoals een tapis parketvloer bourgogne parketvloer of duo parketvloer . Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het leggen van verouderde houten vloeren die voor een uniek en authentiek effect zorgen.

Wiggers parket Hengelo

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het schuren van uw parketvloer? Kom langs in de showroom om de opties te verkennen of neem contact op. Op verzoek plannen we graag een afspraak aan huis. De service is beschikbaar in de regio Twente, waaronder Hengelo, Enschede en Almelo.

Bel 074 266 1358   Neem contact op

 

Adres

Topaasstraat 10a
7555 DS Hengelo

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: 10.00 tot 16.00 uur
Zondag: Gesloten

 

Neem contact op met Wiggers Parket

Neem vrijblijvend contact op met 074 2661358 of bereik ons via het onderstaande contact formulier. We beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

    © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks